Beauty Studio Cindy Badings - cosmetische minilift
Schoonheidssalon Beauty Studio Cindy - Beauty & Wellness
Toe aan een cosmetische lift,
maar dan wel zonder chirurgische ingrepen?
 
De Mini Lift behandeling
 
 
Minilift is een cosmetische liftende behandeling op basis van Aloe Vera.Door toepassing van de op elkaar afgestemde Mini Lift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort  passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro circulatie aangezet, waardoor een betere huiddoorbloeding ontstaat. de huid is in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger, en strakker aanzien. De Mini Lift behandeling geeft een  verbetering van de huidconditie die al in één behandeling zichtbaar is. In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking.
 
De Minilift  behandeling is met name geschikt voor;
* een verslapte huid
* fijne rimpelvorming
* huid met bloedvatafwijkingen ( couperose)
* acne
 
De behandeling is niet aan te raden indien u last heeft van een allergie voor proteïnen ( koemelk eiwitten ). Bij Struma laten we de hals vrij.
 

 
De behandeling is een wonderlijke ervaring. Tijdens de behandeling voelt de huid hard en strak aan. Ook kan het jeuken en prikkelen.  U kunt door het samentrekken van de gelaatsspieren voelen. Dit alles zorgt voor het resultaat. Het resultaat zal van verschillende factoren afhangen.  Huidconditie en leeftijd spelen een belangrijke rol. Sommige huidtypen reageren al voldoende op één behandeling, anderen hebben een kuur nodig van twee behandelingen per week gedurende enkele weken. Bespreekt u voor de behandeling uw wensen en verwachtingen.Na de eerste behandeling is er verschil voelbaar en zichtbaar.
 
Binnen de grenzen van de mogelijkheden van
niet-chirurgische cosmetische behandelingen
brengt de MINI-LIFT BEHANDELING
 u een fantastische verbetering.  
 
 
 
 
 
Mini  Lift Behandeling, eenmalig als oppepper van uw huid  59,50
6 Mini Lift Behandelingen  297 euro, uw voordeel 60 euro
in kuurverband met een interval van max. 1 week.
binnen de afgesproken termijn te volgen anders vervalt de korting.